1 - 4 februari

 
Sista kvällen på Koh Lanta provade vi på hotellets bar, vilket visade sig vara en hitt. Vi beställde in några drinkar och fick sen sällskap av några kompisar som också bodde på hotellet. Vi spelade kort, drack öl och pratade olika rese-erfarenheter.
Dagen efter stod väckarklockan på 07.10 för att hinna med båten till Koh Ngai. En ö vi inte hade hört talas om dagen innan vi for men eftersom det skulle vara ett bra snorklingsställe tänkte vi, varför inte? och det är ett beslut vi är glada att vi tog! Här är det så vackert att man inte riktigt kan ta in det. Och det kompenserar upp för vårat boende då vi bara har elektricitet på bestämda tider, en fläckt istället för ac, toa som inte går spola i och kallvatten i duschen. 
Första dagen tog vi det bara lugnt och njöt av det turkosa vattnet och tog ingen all missad sömn. Då vi sov på den 1 timmrs långa båtturen till Koh Ngai, sov 2 timmar på stranden och gick och la oss kl 21.00 då vi somnade direkt och sov i 12 timmar. 
 
Andra dagen for vi på en heldags snorkeltur, då vi fick fara mellan 4 olika öar, då ett dykningsställe var in i en grotta (något som bör upplevas!! sjukt vackert!) På kvällen åt vi middag, spelade kort och lärde känna den spanska grannen över en öl.
 
Idag har vi bara degat på stranden och tagit det lugnt, kvällen lär fortsätta i samma stil för att vara pigga inför morgondagen då vi drar vidare. 
1 "Mimmiemamma":

skriven

Fy å fy vad himla fint :)

Kommentera här: