26 januari

Söndagen till måndagen var vårat värsta dygn hitills. Den började med tidig uppstigning för att åka en 7 timmars bussresa som skulle ta oss från Singapore till Malaysia. På denna bussresa var det två gränsbevakningar som vi skulle ta oss igenom, vilket vi lyckades med tillslut efter att ha irrat bort oss totalt.Våran räddning var när den arga busschafören hittade oss på helt fel ställe ( har aldrig varit så glad över att se en arg människa) och förde oss tillbaka till bussen.
 
Väl framme i Kuala Lumpur gick vi omkring i staden, kollade på de kända tornen och tog oss en glass.
 
Efter det tog vi en taxi till flygplatsen, denna resa förväntade vi oss skulle ta ca 10 min men det visade sig att den tog en timme. Vi levde på hoppet om att det skulle finnas kvar biljetter till 06.55 flyget mot Phuket (vi hade varit lite våghalsiga och skippat att boka biljett innan vi for till flygplatsen).
 
 
 
Biljetter fanns kvar och nu började en lång och hemsk natt på flygplatsens hårda stengolv som var våran sovplats för natten. Vi snittade ungefär 2 timmar på den natten och levde på någon slags övertrötthet.  
 
Framme i Phuket tog vi oss ut till båtarna som skulle ta oss till ön Koh Phi Phi där vi stannde i fyra dagar, men mer om det senare!

Kommentera här: